Uitnodiging.

De kerkenraad van de Protestantse Gemeente van Nij Beets nodigt u hierbij van harte uit om aanwezig te zijn bij de afscheidsdienst van onze huidige predikant

Ds. Marcus Klomp

De dienst, waarin het Heilig Avondmaal zal worden gevierd, wordt gehouden op D.V. zondag 28 oktober 2012 om 14.00 uur in de ‘Doarpstsjerke’. Tijdens de dienst is er kinderoppas aanwezig.
Na afloop van de dienst is er, voor een ieder die niet op de receptie aanwezig kan zijn, gelegenheid om ds. Klomp en zijn vrouw Annemarie Klomp-Hogeterp de hand te schudden.

Vanaf 1998 is dominee Klomp verbonden aan onze gemeente. Ruim 14 jaar lang is hij een betrokken predikant voor zowel onze gemeente als voor ons dorp geweest. Daarom vindt aansluitend aan de afscheidsdienst een receptie plaats om ds. Klomp en zijn vrouw de hand te schudden en gedag te zeggen. De receptie wordt gehouden van 15.45 tot 17.30 uur in de ‘De Rank’.
Tijdens deze receptie is er gelegenheid om ds. Klomp en zijn vrouw kort toe te spreken. U kunt dit voor 16 oktober doorgeven aan Franke Kooyker (0512 461221).

Nij Beets, oktober 2012

Namens de kerkenraad van de Protestantse Gemeente van Nij Beets
Dhr. S. van der Meulen, preses
Mevr. B.H. van der Veer-Broekstra, scriba

Zoeken

Wie is online?

We hebben 257 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.