Rand elkienElkien

Hoe een woning huren of eventueel kopen bij Elkien?

Wij ontvangen regelmatig geluiden dat dorpsgenoten onbekend zijn met het woningzoekenden systeem van Elkien. Als mensen niet als woningzoekenden staan ingeschreven, kunnen ze niet in aanmerking komen voor een vrijkomende huurwoning in zijn eigen dorp. Dit is jammer want jongeren willen vaak wel in aanmerking komen om in zijn eigen dorp te willen (blijven) wonen. Wanneer je op tijd inschrijft als woningzoekende bij Elkien, is de kans groot dat je in je eigen dorp kunt blijven wonen.

Koop
Elkien beschikt naast huurwoningen ook over een aanbod koopwoningen. Het kan zijn dat er in ons dorp voormalige huurwoningen te koop staan. Dit kan dan ook een optie zijn om te gaan kopen. Het aantal koopwoningen van Elkien is te vinden op de website www.kienekoopkans.nl

Leefbaarheid
Elkien vindt sterke wijken en buurten in de dorpen en steden in haar werkgebied belangrijk. Door creatief en actief samen te werken met bewoners, dorpsbelangen , wijkpanels, gemeenten en andere partijen werken we aan leefbaarheid. Het liefst doen we dat vanuit een dorpsvisie of dorsagenda, zodat de verschillende initiatieven elkaar versterken.

  Klik op het logo voor het inschrijven bij Elkien!
 Logo elkien 

Zoeken

Wie is online?

We hebben 198 gasten en geen leden online

Zomaar een foto.