Afdrukken

Plaatselijk Belang.

Vereniging voor Plaatselijk Belang Nij Beets is opgericht in 1898. Sindsdien is Plaatselijk Belang de belangenbehartiger voor het dorp en haar leden. Het merendeel van de inwoners is lid van Plaatselijk Belang. De vereniging Plaatselijk Belang is een van de oudste verenigingen van Nij Beets.

Voor alle onderwerpen die betrekking hebben op Nij Beets kan men bij Plaatselijk Belang terecht. Plaatselijk Belang is een serieuze gesprekspartner van onder meer de gemeente. Als aanspreekpunt fungeren werkt alle kanten op. Heeft u bijvoorbeeld vragen of opmerkingen over wegen, bermen, bruggen, verkeersveiligheid: neem dan contact met ons op.

Veel van dit soort onderwerpen komen terug in het jaarlijks overleg dat wij met de burgemeester en wethouders van de gemeente Opsterland hebben.

Bewoners en bedrijven kunnen aankloppen, maar ook de gemeente, woningbouwbedrijven en andere organisaties van buiten het dorp nemen regelmatig contact op met Plaatselijk Belang.

Met deze website is Plaatselijk Belang zichtbaar en bereikbaar voor een ieder die haar nodig heeft. Contact opnemen met Plaatselijk Belang? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenstelling
- Fokke de Roos, voorzitter.

Dea Elshof, secretaris.

- Jan de Jong, penningmeester.

- Rick van Houten, lid.

- Sjouke Zwaagstra, lid.

Wiesje Keizer, lid.

Website
Voor op of aanmerkingen van de website mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  de webmaster.

Lid worden?
Download dan
 DIT  bestand. Vul het formulier in en lever het in bij één van de bestuursleden. Het ingevulde formulier, voorzien van uw handtekening, inscannen en via e-maill opsturen is ook mogelijk.

Adressen

Dorpshuis ‘t Trefpunt
De vergaderingen vinden in het dorpshuis plaats, dit is  meestal de 1e dinsdag van de maand.
Telefoon 't Trefpunt: 051 2 461953