Laatste nieuws over Snippergroen.Logo PB Nij Beetslogo gemeente opsterland 1351435183


In Nij Beets is de gemeente Opsterland onlangs gestart met het project Snippergroen. Dit project is gestart met een bewonersavond in het Trefpunt op 24 maart 2014. Hierbij is algemene informatie verstrekt over het project. De opkomst tijdens deze informatieavond was met circa 20 bewoners erg laag. Daardoor ontbreekt bij sommige bewoners van Nij Beets die wel met het project te maken krijgen enige informatie over het project.

 

Hierdoor wil de gemeente nu nog meer inzetten op het persoonlijke contact met bewoners om het project en met name de persoonlijke situatie nader uit te leggen, zodat uiteindelijk iedereen dezelfde informatie heeft gehad. Dit gaat de gemeente doen door iedereen die te maken krijgt met het project een brief te sturen met het verzoek om een afspraak in te plannen. Op deze manier kunnen de medewerkers van de gemeente in de tuin van de bewoners de situatie beoordelen en meteen per individueel geval bekijken welke maatwerkoplossingen er mogelijk zijn. Het uitleggen en beoordelen van de individuele situatie kan het beste in de tuin, vandaar dat gekozen is voor deze persoonlijke opzet in de vorm van bewonersbezoeken.

 

Voor meer informatie over het snippergroenproject kunt u terecht bij Jan Pieters van de gemeente Opsterland op telefoonnummer 088-045 70 80 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'

 

Voor meer informatie klik op de volgende link: http://www.opsterland.nl/Actueel/Projecten/Snippergroen.

 

Met vriendelijke groet,

 

mr. Björn Derksen

 

Zoeken