Onderricht voor Ondernemers.

vlag75 1323599077

Misschien dat je het artikel nog kunt herinneren dat vorig jaar in de oktobereditie van de Nijs Beetster stond, van Bart Ledegang die Nij Beetster ondernemers bezocht en concludeerde dat ondernemend Nij Beets redelijk ongeschonden uit deze economisch uitdagende tijd lijkt te kruipen, zolang we elkaar maar blijven steunen.

In lijn met deze laatste oproep staan er een aantal ondernemers klaar om jullie lokale medeondernemers voor te lichten over verschillende relevante stukken die spelen in de ondernemerssfeer.

Onder het mom “kennis is macht”, zijn een aantal sprekers reeds bereid gevonden om een avond te vullen met interessante lessen: Koen Blank over hoe je als ondernemer te bewapenen tegen computervirussen (di. 6 mei, 20.00), en Fokje Kooi over notarieel recht en waar er op dit gebied kansen liggen voor ondernemers (tijdstip n.n.b.). De ‘Onderricht voor Ondernemers’-bijeenkomsten vinden plaats bij Galerie Aepos. Wie zijn kennis en kunde ook wil inzetten om ondernemend Nij Beets van nuttige informatie te voorzien, wordt aangemoedigd om op te staan en een (deel van de) avond te komen verzorgen tijdens deze reeks bijeenkomsten.

Meld je middels een mail aan voor aanwezigheid tijdens deze avonden en doe vooral je voordeel met de wijze bijdragen van deze ondernemers. Denk je zelf ook een zinvolle bijdragen te kunnen leveren aan je medeondernemers, meld je dit dan ook bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan bespreken we de mogelijkheden.

Zoeken