Logo oranjefonds
Meedoen met NLdoet?

Op 21 en 22 maart 2014 organiseert het Oranje Fonds weer Nldoet, de grootstevrijwilligersactie van Nederland. Misschien bent u met uw organisatie al aan het nadenken over klussen en activiteiten. Of misschien bent u nieuwkomer en nog niet (volledig) op de hoogte van Nldoet.


Waarom meedoen aan NLdoet?
Nldoet is een goed moment om klussen te klaren waaraan u te weinig toekomt, Mensendie uw locatie aanpakken, hulp bij opruimen of schoonmaken, u ziet direct resultaat. Daarnaast zet u uw organisatie in het zonnetje en boort u nieuwe netwerken aan.

 

Financiële bijdrage en gratis promotie.

Het Oranje Fonds stelt € 1,5 miljoen ter beschikking als bijdrage voor materialen en catering. U kunt maximaal € 45O,- per locatie aanvragen. Helaas moesten we vorig jaar honderden organisaties teleurstellen omdat het geld op was. Zorg dus dat u snel een aanvraag doet, want op=op. Op nldoet.nl leest u de exacte voorwaarden*.
Iedere organisatie die een klus aanmeldt, krijgt begin maart een gratis Nldoet promotiepakket. Ook als u geen bijdrage aanvraagt! Daarnaast start het Oranje Fonds begin februari 2014 weer een grote landelijke mediacampagne en roept zo honderdduizenden mensen op om mee te doen aan NLdoet.


Recordaantal deelnemers?
We verwachten een half miljoen Nederlanders te mobiliseren voor NLdoet. Kent u andere organisaties die nog niet eerder aan Nldoet deelnamen? Deel uw enthousiasme en nodig hen uit ook mee te doen!

Mocht u nog vragen hebben over Nldoet, neem dan contact op met het Nldoet team via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tijdens kantooruren: 0900-4488448 (lokaal tarief). Samen met u maken we van Nldoet een succes. WU zien uit naar al uw klussen en activiteiten die hoognodig uitgevoerd moeten worden!

 

Met vriendelijke groeten,
Ronand van de Giessen.
Directeur

 

*Let op: een aantal voorwaarden is werk en lees voor u geld aanvraagt veranderd t.o.v. voorgaande jaren. Voorkom onnodig de voorwaarden goed door.Website: http://www.nldoet.nl

Zoeken