Het eerste kanaalconcert van Friesland vindt plaats in Nij Beets! Een cultureel uniek concertgebeuren met Friese topartiesten. Dit op een podium boven het polderhoofdkanaal. Tijdens het “Prinsengracht” achtig concert is er muziek voor oud en jong.

Tijdens het concert treden op: Die Twa, Frederike Kleefstra en Corinne Staal (piano), Gerrie Dantuma (bekend van The Voice of Holland) en gitarist Kees van der Berg en Elske DeWall met band. De jeugd van Nij Beets zal met de Friese topartiesten optreden tijdens het eerste kanaalconcert van Friesland. Ook een aantal muzikanten uit eigen dorp gaan tijdens dit evenement zorgen voor muzikale ondersteuning.

Vrijdag 6 september

’s Avonds was het druk op de Doarpsstrjitte, zo’n 850 mensen kwamen op het kanaalconcert af. Op een groot podium op het Polderhoofdkanaal traden voor de pauze afwisselend Die Twa, Frederika Kleefstra en Corinne Staal en Gerrie van Dijk Dantuma op. Die Twa kreeg ondersteuning van Nij Beetster kinderen en een Nij Beetster orkest!

Na de pauze was er een wervelend optreden van Elske de Wall met haar band. Ze heeft er weer 850 fans bij gekregen. De sfeer was gezellig en na afloop gingen nog veel mensen naar de feesttent waar dj Wilfred de mensen letterlijk en figuurlijk deed stuiteren. Tot in de kleine uurtjes werd er gedanst.


 


Zoeken

Wie is online?

We hebben 131 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.