Beste inwoners van Nij Beets, bedankt!

Op 13 april startten de feestelijkheden op de Leppedyk en zondag 8 september werden ze afgesloten met een open podium in de feesttent, waar de gelegenheidsband en plaatselijke artiesten voor een heerlijk after party sfeertje zorgden.

 

Wat hebben wij een prachtig jubileumjaar gehad. Vanmorgen heb ik in alle rust het ‘rode’ programmaboekje nog eens met veel plezier teruggelezen. De vrijwilligers van It Damshûs zijn al weer bezig met het maaien rondom het nieuwe feestterrein en voor ons blijven de mooie herinneringen over!

Herinneringen aan de activiteiten voor jong en oud, van spekriderij tot reünie, van Gerrit Breteler tot Elske de Wall, van kinderspelen tot Reade Loper, van… ga zo maar door.

Veel vrijwilligers zijn hier enthousiast mee bezig geweest. Veel uren zijn er in gestoken om alles op een perfecte manier te organiseren en dit is meer dan goed geslaagd. Wat krijgen wij mooie reacties uit het dorp. En wat horen wij vaak dat de mensen de verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld de Andokwis, het sportcircuit, de muziek rondom It Trefpunt, het kanaalconcert enz. graag weer terug willen zien de komende jaren. Wie weet, misschien moeten wij 25 jaar wachten of misschien nemen andere mensen het stokje over.

Graag willen wij, mede namens Plaatselijk belang, een ieder, die heeft meegewerkt om het jubileumjaar tot een groot succes te maken, hartelijk bedanken! Zonder jullie betrokkenheid en enthousiasme was dit niet mogelijk geweest.

Leentje van den Berg, Sietske Dijkstra, Marianne en Ubbo Elzinga en Pieter Nauta

Zoeken

Wie is online?

We hebben 148 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.