Retourtje Raad van State Den Haag

Op 15 oktober is het zover. Dan dient de zitting inzake de heropening van het Polderhoofdkanaal bij de Raad van State. Reeds lang is de betrokkenheid in het dorp zeer groot met betrekking tot dit ingewikkelde dossier en sinds lang is de wens om te openen door velen duidelijk uitgesproken. Het uur van de waarheid nadert nu en dat betekent wederom een enorme groei van deze betrokkenheid.

Daarom heeft Plaatselijk Belang een bus gehuurd om naar Den Haag te gaan. Er zijn een heleboel mensen die door de jaren heen hun acties kenbaar maakten en massaal concrete plannen deelden. Wij vinden het getuigen van een grootse vorm van “Mienskip” om deze reis met elkaar te delen en ook de gang naar ons hoogste rechtsorgaan “samen” te ervaren. Animo om mee te gaan is groot.

Wat ook de uitkomst zal worden na 15 oktober, dit is goed voor de gezamenlijke beleving ervan. Het dorp toont wederom zijn ware aard; strijdbaar, op weg naar groei en emancipatie en op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het dorp beter op de kaart te krijgen van Opsterland, Friesland en Nederland…

In verband met de beperkte ruimte krijgen de ondernemers die mooie plannen hebben voorrang, alhoewel wij begrijpen dat veel dorpsbewoners ook graag mee gaan. Geef in ieder geval aan dat u graag mee gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk weer contact met u op. 

Zoeken

Wie is online?

We hebben 157 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.