Afdrukken

Denk om elkaar en ook om jezelf.

logo nij beets wapen 324020480

 

De wereld staat op zijn kop. Het coronavirus zorgt er voor dat veel dingen op dit moment niet meer kunnen. De scholen zijn dicht en op de straten is het rustig. Door de maatregelen wordt iedereen getroffen, ook de mensen in ons dorp Nij Beets. Voor veel ouders en hun kinderen is het allemaal heel intensief. Help elkaar om door deze bizarre tijd heen te komen. Let graag extra op de kwetsbare en oudere mensen die de deur niet uit kunnen. Niet iedereen heeft een sociaal netwerk om zich heen.

Er is een telefoonlijst huis aan huis verspreid met mensen die gebeld kunnen worden voor hulp of een praatje. Maar het zou natuurlijk ook fijn zijn wanneer de buren een helpende hand of luisterend oor aanbieden. Wij kunnen veel in Nij Beets en ook hier kunnen wij er samen voor zorgen dat er niemand in een isolement komt te zitten. Denk bij dit alles ook aan jezelf, neem geen onnodige risico’s en neem de hygiëne maatregelen serieus.

Je ziet in Nederland al heel veel hartverwarmende acties ontstaan en wij worden in deze tijd ook creatief in het anders denken. Wij denken graag met jullie mee om op een goede manier door deze onwerkelijke tijd te komen.

 

Pieter Nauta,

Namens Plaatselijk Belang Nij Beets