Stream bouw~en timmerclub.

Stream

Workshop met kunstenaar Walter van Broekhuizen in openluchtmuseum It Damshûs Vrijdag 21 oktober 2016 van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Kunstenaar Walter van Broekhuizen werkt momenteel aan een kunstwerk van hout en andere materialen uit de natuur, dat in het landschap van de Friese

Wouden komt. Via het kunstwerk, dat door de tijd heen zal veranderen, vertelt Walter de verhalen van de streek. Tijdens de Stream bouw - en timmerclub laat hij zien hoe hij dit gaat aanpakken. Maar belangrijker nog, hij gaat jou helpen om zelf een kunstwerk te maken. Kom dus langs in It Damshûs en laat je eigen ideeën streamen !

Wanneer: vrijdag 21 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur

Voor wie: kinderen tussen de 9 en 12 jaar

Graag aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijdrage: 7,50 euro (inclusief lunch en drinken)

Locatie: It Damshûs / Domela Nieuwenhuisweg 59B, Nij Beets

De Stream bouw – en timmerclub is onderdeel van Stream, een meerjarig kunstprogramma in De Friese Wouden. De relatie tussen mens, landschap en tijd staat centraal bij de kunstprojecten die vanaf nazomer 2016 op verschillende locaties opduiken en in verbinding met de lokale bevolking groeien. Meer info en programma: www.stream.frl

 

Zoeken

Wie is online?

We hebben 155 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.