Beachvolleybaltoernooi Nij Beets 2016IMG 20160623 WA0001

Op woensdag 22 juni startte het toernooi met 5 ploegen in de A poule. Het volleybal was net als het weer goed en mooi om naar te kijken. De ploegen ontliepen elkaar niet veel, maar waar Bolas Raspador alle wedstrijden nipt verloor, won Dit jaar niet nog 1x alle sets. Omdat vrijdagavond ook nog twee poulewedstrijden gespeeld moesten worden, was nog niet duidelijk wie tegen Dit jaar niet nog 1x in de finale zou staan.

Op donderdagavond waren er twee B poules. In de poule van 4 teams ging de strijd om de tweede plaats verrassend tussen KWG Beetsterzwaag en the Beachbabes. The Beachbabes gingen door naar vrijdagavond met een hoger doelsaldo. De jonge sportieve knapen van het Swynsteam, aangevuld met gastspeelster Fardau Mud, werden winnaar in hun poule. In de andere poule was het ook tot het einde spannend; the Beach Busters mochten helaas niet naar de finale.

Op vrijdagavond was het perfect weer om te beachvolleyballen. De winnaars van de A poule van vorig jaar, Noch 1x haalden de finale niet en verloren in de troostfinale van Halal Slagerij Burka BV.

De finale in de B poule ging tussen de oude cracks van de Raboknallers tegen de jeugd van het Swynsteam: Jelte, Jotham, Lars en Martin, dit keer samen met Jildau Lageveen. Swynsteam won in twee sets. In de troostfinale werden de jonge meiden van the Beachbabes in een spannende driesetter verslagen door Patri Familia.

De A finale werd een waar spektakel. Het volleybal was van hoog niveau en werd na een derde set gewonnen door Dit jaar niet noch 1x. De Heale Hintsjes hadden in de tweede set nog een matchpoint, maar dit werd door Kamiel, Wendy, Gonda en Falko op een miraculeuze manier weggepoetst. Een waardig slot van een prachtig toernooi. Naast de enthousiaste ploegen, was er ook redelijk veel publiek op de laatste twee avonden.

Het geheel werd gezellig afgesloten in de kantine, waar ook de prijzen werden uitgedeeld door de vierkoppige organisatie: Wendy, Gert Jan, Elger en Pieter.

Enkele foto's.

IMG 20160623 WA0025

IMG 20160625 WA0004

IMG 20160625 WA0005

IMG 20160625 WA0007

 IMG 20160625 WA0000
Voor meer foto's zie het fotoalbum!

Zoeken

Wie is online?

We hebben 107 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.