Ruilen op de Nij Beetster Ruilhoek! 

 

Op initiatief van de Duurzaamheidswerkgroep is er een 'ruil Face- book pagina';
Namelijk: Nij Beetster ruilhoek.

Heb je spullen die je niet meer gebruikt maar die nog wel bruikbaar zijn of heb je hulp nodig in de tuin en wil je in ruil daarvoor wel een maal eten koken of een taart bakken, het kan allemaal in de Nij Beetster Ruilhoek. De groep is een idee van de duurzaamheidsgroep van Nij Beets met het idee dat oud spul voor andere mensen soms nog goed bruikbaar is. Daarnaast is het ruilen van je spullen ook een leuke manier om in contact te komen met je dorpsgenoten.

Om het een beetje netjes te houden hierbij nog een paar huisregels:

1. Het is niet de bedoeling dat dingen verkocht worden in deze groep. Je mag hier alleen spullen gratis aanbieden of in ruil voor andere spullen, taarten of bijvoorbeeld hulp in de tuin.

2.Drugs of drank aan bieden is verboden en zal daarom direct verwijderd worden. Natuurlijk doen we niet moeilijk over een kratje bier in ruil voor een paar uurtjes hulp in de tuin maar het moet niet uit de hand lopen

3. Het is niet de bedoeling je vrouw/man of kinderen te ruilen. Misschien maken we in uitzonderlijke gevallen een uitzondering.

4. We proberen de groep een beetje lokaal te houden zodat het wat overzichtelijk blijft. Mensen uit de buurt van Nij Beets en omstreken zijn natuurlijk welkom.

(Tekst Nij Beetster Ruilhoek)

Zoeken

Wie is online?

We hebben 503 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.