Excursie (open dag) naar De Wierde

Vrachtwagen Omrin-2
Betreft excursie naar De Wierde, locatie Omrin.

Omrin organiseert een excursie naar de locatie van Omrin bij Heerenveen dit is voor iedereen uit Nij Beets. Dit als een "extraatje" omdat Nij Beets meedoet aan de pilot afvalscheiding. 
Posters zijn opgehangen bij Aepos, Heine Tolsma, de scholen en de benzinepomp. Een bus staat klaar op zaterdag 4 oktober.

De bus vertrekt vanaf Aepos om 13.30 uur.
Je kan je aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook
geschikt voor kinderen!

 

 


Open dagen bij Omrin
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Omrin.Omrin wil hiermee aan het publiek laten zien hoe afval steeds meer grondstof wordt voor nieuwe producten en/of hergebruik (recycling). De nascheidingsinstallatie in Heerenveen speelt hierin een belangrijke rol maar ook de opwekking van energie (zoals in Harlingen gebeurt) laat het publiek zien hoe waardevol hun huishoudelijk afval is voor het sluiten van kringlopen.

Zaterdag 4 oktober Ecopark De Wierde

De Open Dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Na aankomst op de P-terreinen komen (via een pendelbus) de bezoekers aan in een grote Aluhal. Hiervandaan heeft men de mogelijkheid om 4 routes te kiezen. (rondleiding door de bewerkings- en scheidingsinstallatie, rondrit met een bus over het terrein van Ecopark, bezoeken van een informatie-/documentatie tentoonstelling in de kantoorgebouwen en het bekijken een tentoonstellingsterrein met o.a. diverse Omrin-voertuigen (vrachtwagens, inzameling- en reinigingsvoertuigen), valkenier demonstraties, werking van een mobiele puinbreker etc.).

Adres:
De Dolten 11
8447 SB  Heerenveen

Zie ook: http://www.omrin.nl/nieuws/124/453/Open+dagen+bij+Omrin.aspx

Zoeken

Wie is online?

We hebben 160 gasten en geen leden online

Nieuwsflits

Zomaar een foto.