Wie heeft een naam, tegels of bessenstruiken voor onze dorpstuin?

Moestuin

Een groen, lekker en duurzaam idee krijgt vorm aan de Geawei achter het terrein van It Damshûs. Het gaat om een royale moestuin voor het hele dorp. Waar schoolkinderen een handje kunnen helpen en waar veel aanwezige kennis en kunde doorgegeven kunnen worden. Zo’n dorpstuin voor iedereen, om in te werken, om naar te kijken, om van te proeven, om van te genieten en om van te leren.

Het idee ontstond in de werkgroep Duurzaamheid onder de vlag van Plaatselijk Belang. It Damshûs stelde heel bereidwillig grond beschikbaar.

Wat er nog nodig is:

-          Vrijwilligers; er zijn nu een stuk of vijf mensen, maar omdat vele handen het werk lichter maken, graag nog enige aanmeldingen!

-          Wie een leuke naam weet kan die (tot 14 april a.s.) doorgeven via de mail of de telefoon; een ‘groene’ jury beoordeelt wat de leukste naam is!

-          Gereedschap en een kruiwagen; hebt u spullen over, graag een mailtje of een telefoontje.

-          Tegels en/of houtsnippers of materiaal voor de afrastering; graag mailen of bellen.

-          Bessenstruiken, frambozen, een appel- of een perenboom….. we horen het graag!

-          Dat geldt ook voor een info-kast, waar we de werkschema’s of mededelingen in kunnen hangen en het hek voor de ingang vanaf de Geawei!

Mailen kan via het mailadres van Plaatselijk Belang (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), bellen kan naar Jelinda van den Hoven, tel. 0512 546434. We maken dan een afspraak over het brengen van de spullen.

Andere vrijwillige medewerkers zijn:
Ittsje Wolthers
Minke van Kesteren
Elly Hoogeveen
Detsje de Jong
Joost Schipper
Hester de Vries
Jelinda van den Hoven , is aanspreekpunt.

Zoeken

Wie is online?

We hebben 68 gasten en geen leden online